Testimonials

Dit is wat mensen zeggen over Liefdescoaching

Anna 54 jaar

Na een huwelijk van ruim 20 jaar was ik weer single. Het was allemaal snel en binnen een jaar afgehandeld. Toen Marlie met liefdescoaching op mijn pad kwam, wist ik dat ik een aantal sessies wilde afnemen. Ook al voelde de scheiding goed; ik wist ook dat ik het nog een plekje moest geven en ik wilde mijn hart niet sluiten voor toekomstig geluk in relaties. meer

 

Anna

Petra 37 jaar

Na meerdere mislukte relaties en ondanks dat ik het druk had besloot ik een traject aan te gaan bij Marlie. Ik wilde weten waarom het steeds fout liep en ik wilde dichter bij mezelf komen. Ik kende Marlie al langer omdat ik ook bij haar dans en ik had vertrouwen in haar. Ik wilde weten waarom mijn relaties steeds fout liepen en waarom ik op de ‘verkeerde’ types viel. In de regel liet ik me te veel meesleuren in relaties met een overspannenheid tot gevolg, het moest anders.

(meer…)

Petra

Hendrik 39 jaar

In 2016 heeft Marlie mij gecoacht. Voor het eerste gesprek wist ik niet zeker of ik de coaching wel wilde want ik wist niet wat het me zou brengen en een verbintenis aangaan schept wel verplichtingen. Maar ik besloot er voor te gaan. Het was er nog nooit echt van gekomen; een leuke relatie. Mijn drukke sociale leven en het werk in de IT – waarin ik niet echt in contact kwam met potentiele geliefden – zorgde ervoor dat een relatie aangaan er niet van kwam.

(meer…)

Hendrik