Testimonials

Dit is wat mensen zeggen over Liefdescoaching

Hendrik 39 jaar

Zij was vooral ‘de stok’ achter de deur voor mij.

Nog voor het eerste gesprek wist ik niet zeker of ik de coaching wel wilde want ik wist niet wat het me zou brengen en een verbintenis aangaan schept wel verplichtingen. Maar ik besloot er voor te gaan. Het was er nog nooit echt van gekomen; een leuke relatie. Mijn drukke sociale leven en het werk in de IT – waarin ik niet echt in contact kwam met potentiele geliefden – zorgde ervoor dat een relatie aangaan er niet van kwam.

Ook bij mijn hobby’s hardlopen en wielrennen kwam ik ‘haar’ niet tegen. Ik wilde een leuke relatie, geen nieuwe vriendschappen want die had ik genoeg. Via via kwam ik bij Marlie terecht. Na een goed gesprek zijn we van start gegaan. Zij was vooral ‘de stok’ achter de deur voor mij. Ze heeft mij doen inzien dat ik er ‘werk’ van moest maken, dat was een waardevol inzicht want ik was er niet actief mee bezig. Een relatie krijgen moest ik meer omarmen; het moest meer op mijn netvlies komen staan. Waardevol was onder meer het gesprek over mijn wensen en eisen. Ik ging er actief mee aan de gang. Op een gegeven moment zag Marlie een match in haar netwerk en die heeft geresulteerd in een relatie. Het is een gouden match kan ik wel zeggen. Wij vinden elkaar op alle belangrijke terreinen zoals verbinding, communicatie, intimiteit en de manier hoe wij in het leven staan. We hebben een gelukkige relatie. We staan nog iedere dag versteld van onze mooie verbinding. Marlie is professioneel, rustig, niet oordelend, kan goed luisteren en het voelde gewoon goed en vertrouwd. Ik kan het iedereen – die opzoek is – aanraden.

Anna 54 jaar

Door de gesprekken met Marlie kreeg ik zicht in wat op dat moment echt belangrijk voor mij was.

Na een huwelijk van ruim 20 jaar was ik weer single. Het was allemaal snel en binnen een jaar afgehandeld. Toen Marlie met liefdescoaching op mijn pad kwam, wist ik dat ik een aantal sessies wilde afnemen. Ook al voelde de scheiding goed; ik wist ook dat ik het nog een plekje moest geven en ik wilde mijn hart niet sluiten voor toekomstig geluk in relaties. Ik kon dus wel wat coaching gebruiken op het verwerken van die lange relatie. Zo liet de seks die ik met mijn ex-man deelde, te wensen over. Echt zo iets wat ik liever uitstelde of waar eenvoudig geen tijd voor was in een druk gezin; bij Marlie voelde ik me veilig, ze is namelijk heel open en onbevooroordeeld, waardoor ik over ervaringen durfde te vertellen die ik diep verstopt had. Het hielp om die donkere stukjes in het licht te brengen waardoor ze konden helen. Door de gesprekken met Marlie kreeg ik zicht in wat op dat moment echt belangrijk voor mij was. Zo realiseerde ik me dat ik op korte termijn nog even geen relatie wil maar eerst wil genieten van mijn vrijheid. Misschien wel experimenteren op gebied van seksualiteit. Omdat ik ook bij haar dans, konden we de dans en alles wat ik daar in tegen kom als metafoor gebruiken. Marlie wist precies wat ik bedoelde. We hadden weinig woorden nodig om tot de kern te komen. Ook werd ik geïnspireerd door Marlie’s natuurlijke vrijheid. Marlie kan goed luisteren en ze is niet oordelend. Coaching door Marlie kan ik zeker aanraden.

Petra 37 jaar

De coaching van Marlie heb ik als heel prettig ervaren.

Na meerdere mislukte relaties en ondanks dat ik het druk had besloot ik een traject aan te gaan bij Marlie. Ik wilde weten waarom het steeds fout liep en ik wilde dichter bij mezelf komen. Ik kende Marlie al langer omdat ik ook bij haar dans en ik had vertrouwen in haar. Ik wilde weten waarom mijn relaties steeds fout liepen en waarom ik op de ‘verkeerde’ types viel. In de regel liet ik me te veel meesleuren in relaties met een overspannenheid tot gevolg, het moest anders. Ik wilde meer inzicht krijgen in mijn manier van omgaan met andere mensen om zo uiteindelijk een prettige relatie te krijgen. Met Marlie heb ik veel oefeningen gedaan waarbij ik mij bewuster ben geworden van wie ik ben, wat ik nodig heb en wat ik verwacht van een partner. Mijn patronen en oude gedrag zijn in beeld gebracht en ik heb nieuw gedrag inzichtelijk gekregen en hiermee mogen oefenen. Door coaching van Marlie heb ik een hele prettige relatie gekregen! Toeval of geen toeval, mijn ware jacob zat in het netwerk bestand van Marlie. Marlie stelde een ontmoeting voor zodat ik het daten kon oefenen en daarbij had ik de opdracht om mezelf te blijven. Na ongeveer 5 sessies heeft Marlie ons aan elkaar voorgesteld en vanaf dag 1 was er een klik. We hebben elkaar sindsdien iedere dag gebeld/geappt en onze band is heel sterk geworden. Ik voel me prettig en gezien binnen deze relatie, het klopt voor ons beiden voor 100%. Een gevoel wat ik niet eerder heb meegemaakt. De eigenschappen in een partner en de waarden en normen die ik heel belangrijk vind zie ik in hem terug. We zijn inmiddels zo´n vijf dagen per week bij elkaar en blijven ook onze eigen hobby´s houden, iets wat in mijn vorige relaties ondenkbaar was. We praten zelfs al over samenwonen. Wij zijn Marlie heel dankbaar voor deze bemiddeling. De coaching van Marlie heb ik als heel prettig ervaren. Marlie was altijd goed voorbereid. Eigenschappen van Marlie zijn betrouwbaar, integer, vriendelijk, begripvol, samenvattend, kort en krachtig.