Single Blog

Petra

Petra 37 jaar

Na meerdere mislukte relaties en ondanks dat ik het druk had besloot ik een traject aan te gaan bij Marlie. Ik wilde weten waarom het steeds fout liep en ik wilde dichter bij mezelf komen. Ik kende Marlie al langer omdat ik ook bij haar dans en ik had vertrouwen in haar. Ik wilde weten waarom mijn relaties steeds fout liepen en waarom ik op de ‘verkeerde’ types viel. In de regel liet ik me te veel meesleuren in relaties met een overspannenheid tot gevolg, het moest anders.

Ik wilde meer inzicht krijgen in mijn manier van omgaan met andere mensen om zo uiteindelijk een prettige relatie te krijgen. Met Marlie heb ik veel oefeningen gedaan waarbij ik mij bewuster ben geworden van wie ik ben, wat ik nodig heb en wat ik verwacht van een partner. Mijn patronen en oude gedrag zijn in beeld gebracht en ik heb nieuw gedrag inzichtelijk gekregen en hiermee mogen oefenen.
Door coaching van Marlie heb ik een hele prettige relatie gekregen! Toeval of geen toeval, mijn ware jacob zat in het netwerk bestand van Marlie. Marlie stelde een ontmoeting voor zodat ik het daten kon oefenen en daarbij had ik de opdracht om mezelf te blijven. Na ongeveer 5 sessies heeft Marlie ons aan elkaar voorgesteld en vandaag dag 1 was er een klik. We hebben elkaar sindsdien iedere dag gebeld/geappt en onze band is heel sterk geworden. Ik voel me prettig en gezien binnen deze relatie, het klopt voor ons beiden voor 100%. Een gevoel wat ik niet eerder heb meegemaakt. De eigenschappen in een partner en de waarden en normen die ik heel belangrijk vind zie ik in hem terug. We zijn inmiddels zo´n vijf dagen per week bij elkaar en blijven ook onze eigen hobby´s houden, iets wat in mijn vorige relaties ondenkbaar was. We praten zelfs al over samenwonen. Wij zijn Marlie heel dankbaar voor deze bemiddeling.
De coaching van Marlie heb ik als heel prettig ervaren. Marlie was altijd goed voorbereid. Eigenschappen van Marlie zijn betrouwbaar, integer, vriendelijk, begripvol, samenvattend, kort en krachtig.

Comments (0)