Liefdescoaching

Hoe gaat Liefdescoaching in zijn werk?

Heb je vragen over de liefde? Wil je weten hoe je aan een leuke en langdurige relatie kan komen? Of kom je net uit een relatie en heb je nog wat te verwerken en wil je eerst even ‘happy single’ zijn? Of heb je al langer een relatie en heb je hierover vragen? Ik ga graag met je in gesprek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw liefdesleven. We brengen in kaart wat jouw vraag is en wat je graag wilt bereiken. Mijn liefdescoaching bestaat uit liefdesgesprekken en, afhankelijk van je vraag, uit oefeningen die bijdragen aan jouw doel. De methoden kunnen binnen of net buiten je comfortzone liggen, maar altijd met respect voor veiligheid en grenzen. Soms zijn enkele gesprekken voldoende en soms is er een langer traject nodig.

Ik heb een uitgebreid netwerk en werk samen met andere single- en relatie coaches. Ik kan je ook -indien gewenst – doorverwijzen naar iemand anders die met jou aan jouw liefdesvraag kan werken.

Afspraak maken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen op weg naar een prettige relatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vragen en thema’s die regelmatig aan bod komen

Hoe krijg ik meer liefde in mijn leven?

Wat is een geschikte partner voor mij?

Hoe kom ik in contact met potentieel geschikte partners?

Verbinding met jezelf en de ander.

Waarom val ik op de verkeerde types?

Welke relatievorm past bij me?

Intimiteitsvraagstukken

Communicatie

Seksualiteit

Wel/geen kinderwens

Mannen en vrouwen