Over Marlie

Marlie Wetemans

Liefdescoach

Ik ben Marlie Wetemans (1976) en ik ben met liefdescoaching gestart omdat ik het iedereen gun om (meer) liefde en verbinding in het leven te ervaren. In verbinding te zijn met wie jij werkelijk bent en daarbij in contact met andere mensen. Mensen verbinden met liefde, harmonie en geluk, dat is waar het in mijn werk over gaat. Contact, verbinding, intimiteit, seksualiteit, mannen en vrouwen zijn steeds terugkomende thema’s. Zelf heb ik meerdere korte- en langere relaties gehad en ben ik regelmatig periodes vrijgezel geweest. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar een partner met wie ik samenwoon en een zoontje heb. Relaties in de breedste zin van het woord hebben mij mijn hele leven al gefascineerd.
Dit zijn enkele vragen die ik interessant vind en waarover ik graag in gesprek ga. Hoe komt een relatie tot stand? Hoe kun je elkaar liefhebben? Hoe kun je het fijn met elkaar hebben, ook als je al langer bij elkaar bent? Welke fases zijn er in het opbouwen van een relatie? Hoe verloopt de communicatie en intimiteit in een relatie? Wat is jouw aandeel in een relatie? Welke impact heeft het krijgen van kinderen op een relatie? Maar ook de nieuwe relatievormen, welke impact heeft dat op ons als mens?

Liefdescoaching en dans

Naast liefdescoaching werk ik met dans en beweging in de vorm van Biodanza in weekgroepen in Almere en Weesp en op speciale dansevents, de website hiervan is www.biodanzametmarlie.nl. De combinatie van 1-op-1 en in groepen werken is voor mij ideaal. Ik werk gepassioneerd, intuïtief, praktisch en vanuit mijn hart. Andere mensen zeggen over mij dat ik integer, betrokken, niet oordelend en enthousiast ben.

Mijn eigen weg

Voordat ik mijn passie in mijn werk vond en het roer definitief om durfde te gooien, heb ik na het afronden van mijn studie in Wageningen, ruim 13 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse bedrijfstakken en rollen. Levensvragen gingen bij mij over “wie ben ik”, “wat past bij me” en “wat wil ik” zowel in werk als privé. Ik wilde graag mezelf zijn en authentiek leven. Dans en reflectie hebben mij geholpen antwoorden te vinden.
Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van relatie- en life- loopbaan coaching en dans. Mijn CV is te vinden op mijn linkedin profiel.